Відома українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року, учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах, вона часто ділиться подробицями свого особистого та професійного життя, за її сторінкою стежать 158 тисяч підписників

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, через війну Анна зараз багато подорожує, а нещодавно вона побувала в Німеччині, де зібрала дітей з різних куточків світу для спільного виступу. А її син разом з її батьками залишився в Іспанії. Невдовзі до них приєдналась й Анна.

Роте за кордоном з нею сталася неприємність. Коли жінка переїжджала, її автомобіль обікрали. забрали всі речі та документи. Проте відома спортсменка не здається.

Нещодавно вона опублікувала відео, в якому вона показала кадри з тренування. Анна в обтягуючих шортах та коротенькому топі виконала запальний танок, який продемонстрував її ідеальну фігуру в усій красі. Вона також здивувала підписників гнучкістю свого тіла. Як видно, спортсменка підтримує себе в формі.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Крім того, Різатдінова почала активно користуватися ще однією соціальною мережею для своїх блогів - це Tik Tok. Саме на його сторінці вона опублікувала цей запальний танок, а потім поширила в instagram.

@annarizatdinova

♬ original sound - ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ - ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ

До слова, легенда "Танці з зірками" Анна Різатдінова збентежила шанувальників: "Моя безнадійна історія".

До слова, гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України:"Мій хлопчик ріс щасливим".

Раніше ми писали, що "Плакав і кричав...": Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні