Зірки 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Михайло Заливако та Анна Богдан активно спілкуються з шанувальниками на сторінках власних блогів в соціальній мережі instagram. На відміну від Михайла, у якого 177 тисяч підписників, Анні вдалося зібрати 241 тисячу шанувальників

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Як відомо, після проєкту пара довго не втрималась та вони офіційно розлучилися. З початком повномасштабного вторгнення Михайло взагалі зник з інформаційного простору, а шанувальники запідозрили, що холостяк втік з країни. Проте Михайло відновив спілкування з шанувальниками та пообіцяв більше розповідати про себе.

Судячи з блогу Анни, вона виїжджала за кордон. також радила підписникам, як правильно оформити візу до Великої Британії та два тижні тому відпочивала у Хорватії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно вона повернулася до дому, її навіть бачили в обіймах Заливако. Проте офіційно свої відносини пара не коментує. Зараз Анна розповіла чим займається в Україні та чому понад усе радіє.

"Вивчення англійської мови стало більш важливим у цей час, адже тоді можна вільно почуватися закордоном або навіть просто подивитися улюблений фільм, не розшукуючи його з перекладом, чи згодні?", - запитала вона.

Потім Анна показала опублікувала фото київські заторів та зізналася, що вперше в житті ним радіє, адже це означає, життя повертається у Київ.

Нагадаємо, Михайло Заливако з "Холостячки" відповів на звинувачення у втечі з України: "Дякую, що привітали з поверненням"

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайка" показала, як любляче про неї піклується хлопець в Італії: "Холостяк" Заливако в прольоті

Знай.ua писав, Анна Богдан, що кинула "Холостяка" Заливака, змінила коханого на краси Хорватії: "Про війну вже забула"