Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук цього разу розповіла про страх, який переслідував її останні декілька років. Дівчина була незадоволена своїм життям, але міняти щось боялася, бо невідомість не приваблювала. Зараз вона докоряє собі за те, що не говорила "так" можливостям, які дарувала їй доля.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

"Господи, скільки разів я так і не наважувалася, скільки разів не говорила "так" можливостям, які можуть і не даватися Всесвітом повторно, адже знала про це", - поділилася Валерія.

Але потім у дім усіх українців, у тому числі й зірки, прийшла війна. І тоді все змінилося. Звук сирен, розпач, страх та інші неприємні почуття допомогли їй усвідомити, що всі старі проблеми – ніщо, порівняно з тими жахами, що відбуваються в Україні.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"І ось, коли все це пережито, я розумію, якою ж я була дурепою. Чого боялася? Гірше, ніж війна не було б, а всі проблеми на тлі війни – лушпиння. Усвідомлення того, що життя може обірватися в будь-який момент і існування нашого світу під загрозою, нагороджує безсиллям і великою силою одночасно, хоробрістю та повною відсутністю страху", - зізналася Крук.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук згадала, як потрапила до справжнього пекла в Туреччині: "Сльози, крики, нерви"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук зізналася, що через війну "розгубила" соковиті та пружні форми: "Виглядала як ла*но"

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук показала розкішне тіло в купальнику на прохання хлопців із ЗСУ: "Око не відвести"