Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 370 тисяч чоловік.

Раміна вирішила порушити тему, яка викликає багато питань і навіть обурення серед українців - військовий облік жінок. Вона нагадала, що представниці 14 професій зобов'язані з'явитися у військкомат до 1 жовтня. Її неприємно здивувало, що не всі адекватно поставилися до такого рішення уряду.

Скріншот з Instagram, Раміна
Скріншот з Instagram, Раміна

"А що вас бентежить? У країні війна, країна може перестати існувати у своїх адміністративних кордонах, а через пару років взагалі тут все перетворитися на Маріуполь, якщо керівництво піде на переговори з росією, вони накопичаться, зроблять роботу над помилками і підуть знову в бій. Рашистів ніколи не лякали невдачі", - зазначила Раміна.

Також журналістка показала відео молодої дівчини, яка особисто воює із окупантами. Вона пояснила, що "відсидітися" не вийде, якщо українці справді хочуть перемогти у цій війні.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раміна заявила, що нехай зрадники, які біжать із країни, там і залишаються в Європі. Вона запропонувала розподілити їхнє майно на благо всієї країни.

"Або ми всі ухвалимо це нелегке рішення і усвідомимо, що брати участь у війні доведеться ВСІМ. Відсидітися не вийде. Хіба що ви щиро бажаєте, щоб монстр під назвою росія нас поглинув", - підкреслила дівчина.

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна захистила Фаріон, яку звинувачують у роботі на Кремль: "Мене теж"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна присоромила полохливих росіян, що біжать з Криму, як з тонучого корабля: "Ну що, щури?"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна висміяла пропагандистку, яка брала інтерв'ю у полонених з "Азовсталі": "Як їй соромно"