Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого та творчого життя.

Слава Камінська опублікувала нову фотографію своєї старшої доньки Лаури, яку народила у шлюбі від колишнього Едгара. Дівчинка вмовила маму заїхати в салон і приміряти симпатичну перуку рудого кольору з чорним корінням.

Співачка наголосила, що їй довелося об'їхати половину Амстердама, щоб виконати бажання малечі.

"Лаура Едгарівна 😉 Тепер чорно-руда, як тато з мамою 🤪 Пів Амстердаму для скаженого собаки не крос, коли царівні закортіло 😜", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Після Камінська весело реготала з виду доньки, а та була трохи ображена і казала, що вони приколюються, коли вона хоче спати. А ось Слава у відповідь назвала дівчинку скандалісткою.

"Мене щойно розвели... Чуєш ти, скандальна? І що, тому треба було виклянчити перуку у матері?", - сказала Камінська на відео.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала себе з усіх боків і дала "зелене світло" потенційним залицяльникам: "Жінка незаміжня"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська в короткому топіці обтягнула апетитні форми і не знає на кого більше схожа: "Гусениця чи сарделька?"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська показала, як наїла зайву частину тіла та одразу звернулася за допомогою