На новому каналі вже якийсь сезон йде шоу "Хто зверху", незмінним ведучим якого є Сергій Притула, а от напарниці у нього змінювалися. Спочатку це була Оля Фреймут, потім Катя Варнава і ось Леся Нікітюк.

Хоча в ході шоу Леся якось зізналася, що вела передачу лише перший свій сезон, а потім за неї це робила її сестра-близнючка. Про це повідомляв Знай.ua.

Цього разу на рингу конкурсу "Правда/брехня" зійшлися Володимир Остапчук та Ірина Федишин. Перший розповів історію про те, як його присоромила Крістіна Агілера, а Ірині не вдалося правильно відповісти, чи це правда. Потім настала черга Федишин.

Ірина Федишин, скріншот з відео
Ірина Федишин, скріншот з відео

"Тепер моя історія. Я багато гастролюю, і в мене під час концертів відбуваються різні казуси. І ось, на одному з концертів мені на спину вискочила Оля Фреймут", - з усмішкою говорила співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"А вона завжди так робить. Я якось на базарі, на Лук'янівці стою, кабачки вибираю і тут хоп, хтось на спину і гризе, обертаюся - Фреймут" , - підтвердив Сергій Притула.

Володимир Остапчук не зміг стриматися, щоби не засміятися.

Телеведучий вирішив, що це правда, і це так і виявилося.

Федишин розповіла, що це був концерт у Вінниці, куди приїхала Оля. Одного разу публіка почала сильно посміхатися, коли вона співала пісню. Якоїсь миті Оля стрибнула на спину Ірі і вдарила її букетом по голові.

Нагадаємо, що Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Фреймут згадала сусідів, друзів, молившись за них, і за тата: "Все було спокійно...".