Зірка та співачка Pussycat Dolls Ешлі Робертс, як повідомляється, була вражена «переслідувачем, який неодноразово з'являвся у її лондонському будинку».

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Столична поліція підтвердила, що вони арештували після того, як 40-річна співачка була «стурбована» чоловіком, який «зациклився на ній».

Представник силових структур заявив: «13 липня поліція розпочала розслідування за фактом звинувачення у переслідуванні. Жертва — жінка років 40. У четвер, 11 серпня, чоловіка було заарештовано за підозрою у переслідуванні та взято під варту. Він був звільнений під заставу в очікуванні подальшого розслідування. Розслідування обставин триває».

Ешлі Робертс: скрін з відео
Ешлі Робертс: скрін з відео

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Джерело повідомило, що це був «тривожний час» для поп-зірки.

Повідомляється: «Чоловік нездоровим чином зациклився на ній і вона зрозуміла, що їй потрібна допомога, щоб ситуація не загострилася і не вийшла з-під контролю».

Також Daily Star звернувся до представників Ешлі за коментарем.

Ешлі Робертс
Ешлі Робертс

Колишня зірка «Танців із зірками» Ешлі переїхала з Лос-Анджелеса до Лондона дев'ять років тому після перерви у роботі Pussycat Dolls у 2010 році.

Раніше Ешлі розповіла, що зрозуміла, що Велика Британія стала її домівкою після того, як її улюблений батько Пет помер у березні 2018 року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ешлі Робертс приголомшила ідеальним тілом у зухвалому біліні.

Нагадаємо, Аманда Холден задерла мікро спідницю, показавши персикову попку.