Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися вдруге цього року на очах високопоставлених гостей у його георгіанському маєтку. Це сталося за кілька тижнів після того, як вони одружилися в Лас-Вегасі.

Відповідну публікацію продемонстрували на порталі "DailyStar"

Зірки одружилися на інтимному весіллі в Лас-Вегасі 16 липня, але вирішили зробити все це знову з безліччю друзів зі списку найкращих за кілька тижнів у будинку Бена за 6,7 мільйона фунтів стерлінгів у Савані.

Так само, як вони двічі побралися, цілком доречно, що вони двічі побралися.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, кадр з відео
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, кадр з відео

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На фотографіях, отриманих MailOnline, розкішне весілля виглядало як повністю біле: гості були одягнені в білі вбрання, як і сама наречена, яка одягла сукню від Ralph Lauren.

У присутності Метта Деймона, Джорджа Клуні, Джейн Фонди, Рене Зеллвегер та Джиммі Кіммела знамениті гості весілля спостерігали за тим, як наречений та наречена вдруге цього року сказали «Так».

Крім багатьох знаменитих гостей, були присутні і діти Бена і Джен.

Розкішне весілля відбулося на плантації Бена неподалік Саванни
Розкішне весілля відбулося на плантації Бена неподалік Саванни

Там були троє дітей Бена від шлюбу з Дженніфер Гарнер; Вайолет, 16 років, Серафіна, 13 років, та Сем, 11 років, хоча його колишньої дружини не було.

У той час як близнюки Дженніфер, Емме та Макс, 14 років, яких вона ділить з колишнім чоловіком Марком Ентоні, теж були там.

Щоб завершити романтичний вечір, на честь щасливої ​​пари відбувся екстравагантний феєрверк.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ветеран "Барселони" Жерар Піке проміняв Шакіру на 23-річну студентку.

Нагадаємо, перший чоловік Дженніфер Лопес викрив суперзірку.