Принц Гаррі, принц Вільям та королева готові до сварки, за словами одного королівського коментатора, який стверджує, що сім'я «ось-ось досягне точки кипіння» у найближчому майбутньому.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Королівський коментатор Даніелла Ельзер запитала: "Як виглядає розлючена королева і роздратований монарх на кінці мотузки?" у своїй останній колонці для News.com.au.

Відповідь може прийти раніше, ніж очікувалося, оскільки низка напружених стосунків між сім'єю підштовхує їх усе далі й далі до досягнення їхньої «точки кипіння», заявила Ельзер.

Принц Вільям, скріншот: Youtube
Принц Вільям, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Відзначаючи майбутню поїздку Вільяма до США, Ельзер сказала: "Те, що Вільям зараз проводить власний кліматичний захід у Нью-Йорку, і з усіма можливостями виставляти напоказ свої повноваження державного діяча цілком може тільки ще більше розпалити напруженість у сім'ї".

Кліматична подія в Нью-Йорку відбувається незабаром після того, як Гаррі вирушив на конференцію Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку.

Принц Вільям, Гаррі і Меган Маркл
Принц Вільям, Гаррі і Меган Маркл

Ельзер продовжила: "Збіг це чи ні, але все це схоже на те, що Вільям не тільки наступає на пальці ніг своєму молодшому братові, але з ентузіазмом танцює на босих ногах Гаррі. Тим часом, як Сассекси прибувають до Лондона, Вільям виходить на ринок США, і таємниця книги Гаррі майже одночасно зникає, чи все ось-ось досягне точки кипіння?"

Королівський коментатор додав, що немає жодного способу дізнатися, як королева відреагує на передбачувану напруженість між двома братами.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Очікується, що майбутній випуск книги Гаррі викличе додаткову напруженість у відносинах із членами королівської родини, оскільки, як повідомляється, герцог Сассекський "не бажає попереджати палац".

Ельзер додала, що шанувальники королівської родини можуть побачити "роздратовану королеву, готову завдати удару" або "розчаровану королеву, яка хотіла б вдарити по шиї або двох".

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Вільям змусив Кейт Міддлтон ревнувати.

Нагадаємо, дружину принца Гаррі Мегана Маркла публічно розкрили.