Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва нарешті написала пост після концерту, що відбувся в київській підземці, в якому також брали участь і інші знаменитості - Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Віктор Павлік і далі за списком. Дівчина поділилася вражаючими моментами зі свого виступу.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

Артистка повідомила, що цей захід на станції метро "Майдан Незалежності" організували з ініціативи президента Володимира Зеленського. Він був присвячений військовим, волонтерам, МВС, працівникам залізниці та лікарям.

Також Дорофєєва зізналася, що їй хотілося б виступити у кожному українському місті і в неї дуже болить душа через те, що росія їх обстрілює.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"В мене болить при згадці про міста, які досі обстрілюють, які знаходяться в окупації, в яких відбуваються бойові дії. Але я все одно вірю, що невдовзі ми будемо співати всі разом", - написала Надя.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, якою її бачить Кацурін зранку, після бурхливої ​​"тусовки": "Стільки емоцій"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва з "Голосу країни" втратила мову, коли ведучий "Сніданку з 1+1" потролив Кацуріна: "Ви серйозно показуєте це так?"

Також портал Знай.ua писав, що українці знайшли для Наді Дорофєєвої гідну альтернативу Михайлу Кацуріну: "Від нього отримуєш кайф"