Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Аня Андрійчук часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 125 тисяч людей.

Якось дівчина показувала, як доводиться ночувати просто на тротуарах, десь у Франції. А зараз вона виставила публікацію з кількома кадрами себе, практично нічого при цьому не сказавши.

Анна Андрійчук, фото: Instagram
Анна Андрійчук, фото: Instagram

"Коли ти вдома", - пише Ганна Андрійчук.

На першому та другому знімку образ один і той самий, тільки поза та ракурс інший. Вона стоїть у шортах та кофті одного кольору, з хвостом на голові та в сонцезахисних окулярах на очах. З усмішкою вона тримає величезний кошик домашніх овочів. Можна побачити помідори, перці (навіть зелені, можливо, гостренькі)

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На другому кадрі вона сфотографована на повне зростання. можна побачити, що взуття того ж кольору, ось тільки її вигляд... Це черевики, які виглядають трохи пошарпаними. Аня навіть не зашнуровувала їх.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube
Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Дуже хороша", "Ноги", "Тільки перець і все?", "З поверненням", "Не жарко в черевиках?", "Анютка, ну ти красуня", "Бажаю тобі, щоб уже з'явився фотограф у тебе вдома", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, колишня Позитива Анна Андрійчук "збільшила" губи, ставши на мить українською Барбі.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива з "Время и Стекло" розсунула ноги і віддалася фантазіям на кухонному столі : "Краща медитація"

Знай.ua писав, колишня Позитива з "Время и Стекло" показала, як доводиться спати на тротуарах : "Люблю життя"