Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 13 мільйонів людей.

Світлана Лобода показала свіжий знімок зі своєю старшою донькою Євангеліною, яку досить рідко показує у соцмережах, а молодшу Тільду досі ховає від громадськості. У кадрі співачка стоїть із величезним букетом та у стильному, патріотичному образі.

Скріншот із Instagram, Світлана Лобода
Скріншот із Instagram, Світлана Лобода

Дівчинка теж вирішила її підтримати і взяла прапор України в руку, позуючи для фото в картатій спідниці з розпущеним волоссям. З ними поряд стоїть ще й рідна сестра Лободи – Ксенія.

Зважаючи на все, дівчата були на якомусь заході. А у підписі до знімку Світлана відзначила гурт Океан Ельзи, тож, можливо, саме їхній концерт вони відвідали.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шанувальники завалили зірку компліментами, відзначили красу вже зовсім дорослої Євангелини. А ось дехто все ще намагається вколоти артистку в тому, що вона тільки з початком війни стала такою затятою патріоткою.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Раніше ми писали про те, що стилістка Світлани Лободи зізналася, як переживає за її волосся на концертах: "Капець як боляче"

Як повідомляв Знай.ua, експродюсер Лободи Крапівіна принизила уродженку Черкас Анну Асті за крадіжку: "Біжи швидше"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода із синьо-жовтим прапором та українськими піснями міцно "запалила" на сцені: "Шикарний голос"