Український співак Макс Барських показав новий Київ, та зізнався, чому особливо зараз приємно гуляти по центру столиці.

Кадрами центральної площі столиці України артист поділився на своїй сторінці у соцмережі instagram. Він пояснив, чому гордість розпирає груди.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Яке ж красиве місто Київ, особливо влітку. Приємно прогулятись по центру, особливо коли тут є вистава побитої ворожої техніки. Пишаюсь нашими захисниками, - розповів співак.

Також Макс розповів свої спостереження, що місто змінилось і далі змінюється.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Гуляючи по центральних вулицях, бачу такі різні обличчя з різних міст: стомлені, замріяні, але попри все очі світяться. В них горить надія та віра! Я приєднуюсь до цих відчуттів. Вірю, сподіваюсь і знаю, що за нами правда, а значить і перемога. - зазначив Макс Барських.

Музикант став більш зворушливий і ніжний, після того, як пережив стрес початку війни.

У коментарях Макса підтримали шанувальники:

"Я вірю, що Україна переможе", "Україна переможе і стане сильнішою, вже стає", "Шикарний Максим ми тебе обожнюємо", "Любимо тебе", "Такий став дорослий, чоловік... Справжній чоловік", "Як людина виглядаєш нарешті, ніяких блискучих піджаків", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Макс Барських втаємничив у свої найпотаємніші мрії.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських показав українців, які ризикуючи життям тікають з-під окупації і спробував достукатися до росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що Макс Барських змусив плакати зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну.