Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко показав єдину, що змогла полонити його серце. Зворушливим знімком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вова Шумко має неймовірну харизму та талант, що дозволило йому підкорити серця десятків тисяч українських глядачів. Гуморист має величезну армію шанувальників, яку періодично тішить новими публікаціями.

Вова Шумко. Фото: Instagram
Вова Шумко. Фото: Instagram

Так, цього разу Вова Шумко зворушив ніжним знімком зі своєю дружиною. Він зробив зворушливу публікацію, присвячену 5-річчю від дня одруження зі своєю коханою. Він зазначив, що життя з нею приносить неймовірне задоволення, втім, це лише початок і далі буде лише кращим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Mia principessa. Вже як 5 років з дня реєстрації))) З дня реєстрації))) Мені здається, що я знаю тебе все життя... Цікаве, смішне, місцями неповторне життя. Хочу більше, цікавіше та смішніше!!! Люблю - підписав фото гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".

Також наш портал інформував, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Крім того, наш портал інформував, Ігор Ласточкін та Настя Оруджева з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".