Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча привітала всіх українців із Днем державного прапора, який щороку відзначають 23 серпня, а заразом і показала свіже фото зі своїм старшим сином від минулого шлюбу Іллею.

Скріншот з Insta Stories, Катерина Осадча
Скріншот з Insta Stories, Катерина Осадча

Телеведуча зазначила, що зараз жовто-синій прапор з'являється буквально в кожній країні та на багатьох будівлях. Весь світ підтримує Україну в цій жорстокій війні з росією.

"Сьогодні не тільки наше свято, День нашого прапора тепер з нами відзначає весь світ, адже в кожному куточку світу від Нової Зеландіі до Гренландії жовто-синій це символ свободи, боротьби і сили духу народу. Нас стали впізнавати за кольорами прапора в усьому світі і висловлювати підтримку 🙏🏻", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ще знаменитість вирішила діяти "на випередження" та пояснити, що її повнолітній син зараз навчається, тому не йде на фронт.

"Випереджаючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті", - повідомила Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча зі "Світського життя" спантеличила шанувальників вагітним животиком: "Таке стійке почуття повернення з космосу"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов ніжно обійняв синочка і похвалився досягненнями, не забув і про кохану: "Наше солодке яблучко"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча зі "Світського життя" зняла взуття та вразила шанувальників легким ніжним чином від українського дизайнера.