Українська співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості зірка набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, співачка з початку повномасштабного вторгнення Даша залишилась в Україні. Дівчина пішла волонтерити, зі сміливістю змінила спідню білизну на кухонний халат.

Вона була готова робити будь-яку роботу, навіть згодилася допомагати волонтерам чистити картоплю. Світлини, які оприлюднені з кухні шанувальникам сподобались.

А до свята Дня Прапора вона зробила нову фотосесію у жовто-блакитних кольорах з соняхами у руках. Підписала світлину зірка так:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Мені б хотілося, щоб через 10 років, озираючись назад, ми цінували те, що в нас є, а також пишалися тими досягненнями, які були здійснені за весь цей час".

У коментарях шанувальники їй відповіли, що закохалися в неї та нагадали про фото з картоплею.Вони написали:

"Даша Астаф'єва, ми у Вас закохалися, це офіційно і назавжди! Дякуємо за те, що ми на одній хвилі, за те, що так підхопили проєкт! Ви - неймовірна! Пишаємось!🙏"

"Дашуня. Хоч-не-хоч, а фотосесія з картоплею має бути ! Шикарна )))))"

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.