Українська акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: скрин відео
Анна Трінчер. Фото: скрин відео

Як відомо, Анна веде активне та насичене життя. Співачка разом з мамою та бабусею вирішили заспівати "Пісню про рушник". Варто зазначити, що попри те, що інколи цей твір вважають народним, у нього є автори. Вірші написав відомий українській поет Андрій Малишко, а музику - українській композитор Платон Майборода. Вперше її виконав Олександр Таранець в українському музичному кольоровому фільмі радянських часів "Літа молодії."

Як виявилось, щоб її виконати, потрібно було оформити на це дозвіл попри те, що авторів немає в живих, дівчина впоралась з непростим завданням та пісню вони втрьох заспівали.

А після запису ніжного кліпу, Анна вирушила до Португалії. там 24 серпня відбудеться благодійний фестиваль на допомогу Україні. А відкриватиме його Анна Трінчер. Вона у супроводі оркестру виконає гімн України.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"До сих пір в шоці, що завтра відкриваю величезний фестиваль з гімном України з оркестром", - написала вона.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"