Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Раніше Алекс Топольський обіцяв шанувальникам частіше виходити на зв'язок і радувати новинами з життя, і не збрехав. Цього разу він написав свіжий пост з нагоди важливої дати для кожного українця – Дня Незалежності, що відзначається 24 серпня щороку.

Скріншот із Instagram, Алекс Топольський
Скріншот із Instagram, Алекс Топольський

Холостяк зазначив, що для нього свобода та незалежність є головними цінностями у житті. Він бачить у них правду, можливість висловлювати свою думку та особистість, не боячись бути за це "покараним". Усім відомо, що у росії, яка безжально напала на Україну, з цим є проблеми.

"Не забуваймо, що незалежність починається з кожного з нас, з нашої особистості. Потрібно завжди відстоювати її та культивувати, особливо у такі складні часи", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Топольський заявив, що Україна завжди була, є і буде демократичною державою, в якій живуть вільні люди.

Раніше ми писали про те, що Холостяк Алекс Топольський вийшов на зв'язок після довгого "затишшя" та "українізував" себе: "Те, що у нас ніколи не відібрати"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяка" з Топольським не буде? Григорій Решетник запропонував роль серцеїда Клопотенка: "Цілуватимуся з Юлею"

Також портал Знай.ua писав, що головний герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський зробив заяву: "Шкода, що так сталося"