Відомий український журналіст Дмитро Гордон, який займається власним YouTube проектом та записує інтерв'ю з багатьма цікавими особистостями, також є ще й активним користувачем соцмережі Instagram. Кількість його підписників вже перевищила 1 мільйон.

Дмитро Гордон довів, що його дружина Олеся Бацман не лише вміла журналістка, яка працює головним редактором його видання, а й талановита співачка. До Дня Незалежності, який український народ щороку відзначає 24 серпня, жінка підготувала дивовижний сюрприз – виконала композицію "Козацькому роду нема переводу".

Олеся Бацман, скріншот з відео
Олеся Бацман, скріншот з відео

Ролик був знятий на студії звукозапису, жінка постала у розкішній вишиванці.

Олеся Бацман і раніше випускала кавери на відомі пісні і виходило в неї досить непогано, але довгий час дружина Гордона мовчала, так би мовити.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У жінки справді вийшло приємно здивувати українців. Усі в один голос заявили, що вона має реальний талант. Дехто навіть запропонував зробити цю пісню новим гімном країни. Зважаючи на все, Дмитро дуже пишається своєю коханою.

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Раніше ми писали про те, що Олеся Бацман та Дмитро Гордон захотіли урізноманітнити життя і зважилися на несподіваний експеримент: "Спробували новий формат"

Як повідомляв Знай.ua, Олеся Бацман, дружина відомого журналіста Дмитра Гордона, поки чоловіка немає поруч, з'явилася у компанії двох міцних красенів: "Чоловік у курсі?"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон вміло "попустив" пропагандистку Захарову, що мерзенно поїдає полуницю