Ксенія Кошова, дружина Євгена Кошового, похвалилася донечками, які підросли, та щасливими митями, коли уся родина зібралася разом.

Ксенія не часто розміщує на своїй сторінці в instagram фото чи відео, але на День незалежності красуня розмістила відео, у якому похвалилася, як разом з чоловіком та донечками влаштували спільну фото-відеосесію.

Ксенія Кошова з доньками. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Кошова з доньками. Фото: скриншот Instagram

Як виявилось, напередодні, 18 серпня, жінка святкувала свій день народження, тому святковий настрій триває у сімейства вже декілька днів. У дописі Ксенія вирішила прокоментувати те, що відбувається з нашою країною.

Вони думали зламати нас за 3 дні, але об’єднали НАС на багато років вперед. Слава Україні🇺🇦 Слава ЗСУ. Слава НацГвардії. Слава всім, хто боронить нашу Країну від окупанта і тим, хто в цьому їм допомагає. Україна обов’язково переможе - написала жінка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ксенія Кошова з доньками. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Кошова з доньками. Фото: скриншот Instagram

Також вона заявила, що вже спланувала відзначити свій наступний день народження в українському Криму. Нагадаємо, що Ксенія народилася та виросла у Ялті.

Наступного року святкуватиму свій День народження в нашому Криму, в моїй рідній Українській Ялті - загадала Кошова.

Нагадаємо, ми писали, що 14-річна донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" налякала сумним виглядом та закликала не мовчати.

Як повідомляв "Знай.ua" Євген Кошовий із "Квартал 95" розповів, з ким живе президент і про свої 38 днів у підвалі.

Також "Знай.ua" інформував, 14-річна донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара вразила чуттєвим образом.