Відомий ресторатор, телеведучий Даніель Салем відверто зізнався ведучому "ЖВЛ", як зміниться його життя після війни та чому він пішов на фронт

Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Варто зазначити, що Даніель був громадянином іншої держави. Попри те, що ресторатор народився в Україні, він з дитинства жив за кордоном, як зазначив Салем, в нього ліванський паспорт. До речі, там він відслужив в армії Лівану.

А щоб потрапити на фронт, Даніель був змушений поїхати до Одеси й отримати військовий квиток. Зараз він служить на передовій у розвідці. Ресторатор побував під обстрілами й зараз має проблему зі слухом.

Як зізнався Даніель, воювати він пішов заради маленької донечки. Також він зазначив, що війна його дуже змінила. У ресторанному бізнесі він поставив крапку. Проте ночами він не спить та зізнався. що йому прийдеться дуже багато працювати з психіатром, щоб залікувати всі рани всередині.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Даніель вже 6 місяців не бачився з донечкою, яка зараз спілкується італійською. Знаменитість дуже сумує за нею.

А також висловив розчарування поведінкою деяких зірок-чоловіків, маючи на увазі Потапа, Дорна. Він запросив їх повернутися та підтримати всередині країни. На його думку, в країні з них буде більше користі.

Також "Знай.ua" інформував, що Даніель Салем влаштував змагання з Віталієм Кімом - програв у чисту.

Нагадаємо, ми писали, що Женя Галич з "O.Torvald" та Даніель Салем влаштували гучне "паті" просто в салоні автомобіля.

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем запропонував "квартиру" у Херсонській області з видом на Перемогу.