Продюсер, кінорежисер та ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв, який працював із багатьма зірками, є досить активним користувачем соцмережі Instagram. На його акаунті можна зустріти чимало цікавих публікацій з особистого та творчого життя, за яким стежить близько 665 тисяч підписників

Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube
Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення відомий режисер та ведучий Алан Бадоєв повернувся в Україну. Як відомо, він довгий час працював в Росії, проте його режисура кліпів залишилась в минулому. В Україні він вирішив зайнятися серйозним, великим проєктом. Про це він розповів в програмі "Сніданку 1+1"

Режисер розпочав роботу над першою документальною стрічкою про війну в Україні, яка називається "Довга доба". А саундтрек до фільму написав відомий піаніст Євген Хмара. Це символічно, бо російський снаряд зруйнував легендарне біле фортепіано Євгена вартістю 100 тис. євро, на якому грав Елтон Джон, коли давав концерт на Хрещатику.

"Це історія і енергія, до якої можна було доторкнутися. На цьому концертному роялі я відіграв всі свої шоу. Він завжди був зі мною на фестивалях у Львові. Його клавіш торкалися найвідоміші музиканти світу, такі як сер Елтон Джон. На жаль, терористичне угрупування під назвою “росія” намагається знищити всю нашу історію і культуру, але ми не дамо цього зробити", - розповів піаніст Хмара в ефірі “Сніданку з 1+1”

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Алан Бадоєв з "Орла і Решки" визнав провину в спробі "подружити" Україну з росією: Макса Барських теж приписав.

До слова, Алан Бадоєв зізнався Маші Єфросиніній, що у нього забрала війна окрім друзів: "Я вчорашній ".

Раніше ми писали, що Алан Бадоєв з "Орла і Решки" втратив близьку людину і поділився зворушливими спогадами: "Прошу, оберігай нас".