Учасниця студії "Жіночий квартал" та головна зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару активно підтримує зв'язок з шанувальниками свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб. А нещодавно вона запустила власне шоу

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

24 серпня на День Незалежності стартував новий проєкт зірки під назвою "Сопонару TV". На ньому вийшов перший випуск шоу "Передай Зеленському".

Ірина пояснила, що назвала вона перший випуск через те, що після того, як Володимир Олександрович став президентом, їй в дірект стали писати повідомлення типу, передай Зеленському, що на бульварі Шевченка немає води.

Ірина сказала, що вона передасть, проте зараз він трохи зайнятий - бореться за наше майбутнє. А наше майбутнє - діти. Тому, до участі в першому випуску шоу Сопонару запросила дітей.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Новий розважальний проєкт "Передай Зеленському", в якому Ірина Сопонару задає дорослі питання дітям, а вони можуть передати свої думки та побажання Президенту України", - підписано відео.

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії і передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам "