Гуморист та телеведучий з "Орел і Решка" та "Де логіка" Андрій Бєдняков активно спілкується із шанувальниками у соціальній мережі та веде сласний блог. Варто зазначити, він шалено популярний, а його блог нараховує 1.8 млн підписників

Андрій Бєдняков, скріншот з відео
Андрій Бєдняков, скріншот з відео

Зараз ведучий активно займається волонтерською діяльністю та слідом за Златою Огнєвіч, теж згадав про співробітників ДСНС, чию роботу інколи залишають поза увагою, попри те, що вони справжні герої.

А нещодавно він привітав зі святом Незалежності України та нагадав, заради чого й кого варто жити та боротися. Заради тих, кого серед живих вже немає. Привітання він супроводив своїм фото у світло-сірій футболці та з соняхом в руках.

"З Днем Незалежності, Моя Країно 💙💛 Вони хотіли , щоб у нас Не було цього свята, але ми ще більше почали розуміти важливість цього дня Люблю тебе і всіх твоїх синів та дочок Кожен раз за твоїм святковим столом все більше і більше дітей. Але порожні стільці нам постійно будуть нагадувати тих, хто більше, нажаль, за стіл не сяде…. І саме заради них ми маємо продовжувати боротися. І пам’ятати, щоб все було не дарма Зі святом, Українці 💙💛", - написав він.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" щось знає? Вже стоїть у черзі за херсонськими кавунами.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Бєдняков показав хлопчика з Вінниці, якого вбила російська ракета, як і маленьку Лізу.

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" благає про допомогу, українці не повинні забути