Маленькі українці дуже тяжко переносять війну, адже важко пояснити дитині, чому росіяни прийшли нас вбивати.

Бути мамою під час війни ще більша відповідальність, ніж у мирний час. Найчастіше саме матері дбають про безпеку дітей, доки батьки захищають Україну. Для актриси серіалу "Молода" на Новому каналі та студії "Квартал 95" Ольги Жуковцової ця відповідальність подвоїлася: її чоловік – в інвалідному візку, а отже, не зміг би спускатися у бомбосховищ під час тривог. Так що в перший же день вторгнення вони вирішили поїхати до Туреччини.

Ольга Жуковцова із сином, фото: zhukovtsova_olga
Ольга Жуковцова із сином, фото: zhukovtsova_olga

"Найдорожче, що я взяла, – дитина. Більш цінного немає і не було. І це найважливіше, що я маю рятувати", – розповідає Ольга.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Але навіть за кордоном хлопчик болісно сприймає все, що відбувається.

"Сину 9 років, і в перший день повномасштабного вторгнення він дуже злякався. Навіть не хотів вставати з ліжка. Щоб якось розбурхати , пообіцяла йому щось смачненьке ", - згадує вона. у безпеці, де немає війни. Але хвилюється за друзів, за всіх, хто залишився в Україні."

Ольга Жуковцова із сином, фото: zhukovtsova_olga
Ольга Жуковцова із сином, фото: zhukovtsova_olga

Дивіться серіал "Молода" з Ольгою Жуковцовою у головній ролі восени 2022 року на Новому каналі.

"Молода" – комедійний серіал, який на замовлення Нового каналу знімав Art Forms Production. У центрі сюжету – історія про жінку, яка хоче розпочати все з чистого аркуша, але їй заважає вік. Життя 40-річної Ольги було безхмарним, поки заради молодої коханки її не покинув чоловік. Все б нічого, але всі сімейні заощадження колишній спустив на азартні ігри, залишивши жінку по вуха у боргах.

Нагадаємо, що дівчинка Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" Жуковцова рятувалася з чоловіком -інвалідом від росіян .

Раніше ми повідомляли, що красень Олі Жуковцової з "Квартал 95" Дмитро Архіпов розповів правду про війну та ЗСУ.