Українці неймовірно пишаються тими знаменитостями, які пішли на передову, щоби захищати нас усіх у війні, яку оголосила нам росія на чолі з путіним.

І зовсім неважливо, хто ти: шахтар, продавець, бізнесмен, актор, співак чи педагог - усі чоловіки і жінки стали пліч-о-пліч перед спільним ворогом для того, щоб мати єдину Україну.

Виконавець однієї з головних ролей українського комедійного серіалу "Будиночок на щастя", який показує Новий канал, Костянтин Войтенко з початку війни став волонтером. Він, як і багато його колег, чітко демонструє свою громадянську позицію і доводить патріотизм вчинками.

Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу
Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу

"Дуже багато акторів зараз працюють не в акторській сфері. Хтось за свободу та Україну вже віддав своє життя. Хтось бореться зі зброєю в руках на передовій. Хтось активно волонтерить. Це дуже багато класних акторів! – розповів Костя Войтенко у YouTube-проєкті Міли Єремєєвої "Очима правди". - Я думаю, що раніше люди до акторів ставилися по-різному. І тут - бах! Актор-президент. Актор-воїн. Актор-волонтер. У нас вже немає професії "актор" . У нас є реальність, в якій ми існуємо".

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Костянтин зізнався, що у перші дні повномасштабного вторгнення він намагався поспілкуватися із російськими акторами, з якими працював раніше. Але більшість спроб були марними… Надію та віру вселяють лише свої, відважні українські актори!

"Багато колег з росії, з якими я працював в Україні, нічого не сказали. Я навіть знаю людей, які були на зйомках у Києві, коли почалася війна. Вони ще два-три тижні перебували в нашій столиці. Я їм писав: "Може , Ти щось скажеш? У тебе багато передплатників, тебе знають у Росії. Люди, які там сидять, не бачать, що реально відбувається. Бачать лише пропаганду. Але ти зараз тут! І на собі відчуваєш війну, ясно знаєш, хто зло, а хто добро". Тоді я отримував відповіді: "Я не знаю", "Я хвилююся", "Можливо, це не ми, а це все ви".

Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram
Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram

Нагадаємо, що Костя Войтенко з "Будиночок на щастя" переконав українців у плюсах війни з росії.

Раніше ми повідомляли, що Костя Войтенко з "Будиночок на щастя" попередив українців про інше майбутнє після війни.