Через війну багато проектів і шоу на телебаченні були припинені або навіть не встигло запуститися. За півроку повномасштабної війни телеканали вирішили повернути українцям те, що хоч трохи відволікло їх від суворих реалії.

Хоча в Україні вже майже півроку триває повномасштабна війна, це не зупиняє шахраїв від виманювання грошей у наївних та стурбованих співгромадян. Застерігатиме українців від зловмисників ведуча "Аферистів в сітях" (Новий канал) Олена-Крістіна Лебідь у сьомому сезоні проєкту, прем'єра якого відбудеться 3 вересня об 11:30.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

"Буде, як завжди, гаряче, зухвало, "по морді" і "через диван", - посміялася Олена-Крістіна. - Дивіться нас хоча б для того, щоб не дати шансу всіляким пройдисвітам вас обдурити."

Цього сезону будуть телефонні афери, перевірки на вірність та, звичайно, максимально дивні побачення.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Запам'ятався товариш, який прийшов до мене з букетом з петрушки, кінзи та кропу. Тому що він співає рослинам. Я ще не встигла прийти до тями, а він почав завивати. Дуже здивувалася, бо таке на побаченнях чекаєш найменше, – зізналася Лебідь.- А ще цього сезону я ходила на зустріч із сином Ван Дамма. дуже сподобалося (сміється). Зрештою я йому сказала: "Хоча ти і син Ван Дамма, але я не твоя дама".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Не обійдеться і без викриття фриків-шахраїв, які вибудовують дуже дивовижні схеми.

"Аферисти в сітях" без трешу - як молоко без молока. Треш буде! Найчастіше він відбувається з усілякими фриками, які вважають, що дівчата тупі-тупі. Нам траплялися дуже цікаві персонажі. Наприклад, чоловік, який ворожить, коли їсть. Називає себе ясновидцем, і попросив прийти до нього з пакетом їжі.Я такого ще в житті не бачила! — розповіла ведуча Нового каналу.— Він сів їсти борщ і побачив у ньому мого кавалера, описав його і дуже здивувався, чому я в борщі нічого Не бачу! Його оголошення висіло на OLX, тому після побаченого ви відразу зможете зрозуміти, де справжній трішняк, і на що не варто витрачати час."

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь показала "побочку" стосунків з ексміністром Павлом Розенком.

Раніше ми повідомляли, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь ледь не полетіла в небо і нарвалася на критику через худорлявість.