Популярний український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поскаржився на постійний клопіт і розповів шанувальникам, що незабаром у його житті відбудеться важлива подія. Цим він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес має велику армію шанувальників, що зовсім не дивно, адже він є досить багатогранною особистістю, яка привертає до себе увагу публіки. Він не лише яскравий артист, а й робить великі успіхи у гуморі, зокрема виступає зі стендапом. Співак також приваблює фанатів своєю відкритістю і регулярно радує їх новими кадрами з життя або роботи на своїй сторінці в instagram, але останнім часом він став рідше з'являтися в інформаційному просторі.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Так, після тривалого мовчання Володимир Дантес вийшов на зв'язок із шанувальниками та розповів, що останнім часом у нього багато турбот, які не дають йому часто з'являтися у соцмережах. Артист зазначив, що невдовзі повернеться у свій звичний темп життя і не сам, а з новою піснею. Зважаючи на те, що нові треки він випускає не так часто, як деякі інші артисти, для нього це важлива подія.

Дантес. Фото: скрін instagram stories
Дантес. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я надовго зник з інстаграм, тому що щодня була якась робота, переїзди, але я скоро повернуся і хочу повідомити, що 2 вересня буде реліз треку, на який я дуже чекаю", - поділився співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство і поділився своїм баченням: "На 80% із кохання".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".