Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору спробував себе у ролі філософа, але не всі шанувальники оцінили. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора запал у серця багатьом українцям ще з тих років, коли брав участь у "КВК" і досі радує своїм гумором. Він активно веде свою сторінку в соцмережі, де регулярно радує не лише фото чи відео з особистого життя, а й ділиться позитивним контентом, який в основному створює самостійно.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вирішив приміряти на себе роль філософа та поговорити про жінок.

"Справжній чоловік за інтонацією голосу своєї дружини розуміє, як мине його день", - каже гуморист на відео.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Деякі українці посміялися і наголосили, що філософія Дяді Жори завжди допомагає їм усміхнутися, але були й ті, хто не оцінив старання гумориста.

"Люблю вашу філософію", "Це крах", "Філософія не ваше, краще вже жартуєте", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора у стильній вишиванці зворушив маленькою дочкою-патріоткою: "Моя дорога Україна".

Також наш портал інформував, друг Еллерта Андрій Рибак показав, як мало не зірвав своє весілля жартом на адресу нареченої: "Воно вже в крові".

Крім того, наш портал повідомляв, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" показав один день із життя воїнів ЗСУ: "Шалено прекрасні чоловіки".