Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал заглибилася у своє минуле і розповіла про ілюзії, які зруйнувала війна. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал розповіла, що повномасштабна війна допомогла українцям і їй, у тому числі, позбутися хибних ілюзій, які багато років жили в головах.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

"Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило і навіки знищило отруйні ілюзії", – поділилася зірка.

Анна Кошмал поділилася, що роздумувала про своє минуле і дуже рада, що стала тією, ким є зараз і не зійшла з правильного шляху.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Вчора ввечері я поклала малюка спати, а сама сіла на підвіконні і дивилася в темне поле, що заповнювалася численними сиренами. Аналізувала своє минуле, свій шлях. Багато чого стало на свої місця. Радію, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу і сили зверху завжди відводили. мене від небажаного", - розповіла актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" розповіла про внутрішню боротьбу та життєві виклики: "Вчуся не боятися".

Також наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".

Крім того, ми повідомляли, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся".