Український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч, колишній голова партії «Голос», композитор, автор пісень, лейтенант ЗСУ Святослав Вакарчук продовжує помагати Україні

Святослав Вакарчук, фото из Instagram
Святослав Вакарчук, фото из Instagram

Як відомо, поки гастрольні тури співака завершені. Він повернувся в Україну й відразу вирішив відвідати Харків, подивитися. як змінилося місто під час війни.

Як доказ тог, що він саме в Харкові, співак опублікував своє фото, на якому він стоїть

на площі Свободи на тлі будівлі Харківської обласної державної адміністрації, у яку 1 березня влучила російська ракета.

"Я пам'ятаю, як півроку тому я стояв на цій площі, і були чутні вибухи снарядів. Ракети влучали у будинки у центрі міста. І це був лише початок російської повномасштабної агресії проти України. Сьогодні Харків уже зовсім інший. Я побував в обох центральних парках, пробігся вулицею Сумською. Дуже чисто. Вулиці прибирають. Магазини потроху відкриваються. У кафе вранці сидять люди, які насолоджуються ранковим літнім ще сонцем. Як каже Сергій Жадан, над містом майорять українські прапори. Але до миру ще далеко", - зазначив Святослав.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя" : має намір боротися з росією своїми методами.

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук закликав українців збирати факти злочинів окупантів, щоб жоден не відмазався : "Гаага готова"

До слова, Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" вже запланував перемогу України: "Перше, що зроблю..."