Авторка подала до суду на Тейлор Свіфт із позовом про авторські права, стверджуючи, що поп-співачка вкрала її книгу.

Тереза ​​Ла Дарт подала до суду на Свіфт більш ніж на мільйон доларів, стверджуючи, що співачка скопіювала авторську збірку віршів 2010 року "Коханець" для супутнього буклета до альбому "Коханець" 2019 року.

У скарзі, поданій до федерального суду Теннессі 23 серпня, Ла Дарт звинуватила виконавицю в крадіжці її тома "віршів, анекдотів та фотографій".

Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez
Селена Гомез та Тейлор Свіфт, фото: selenagomez

У позові стверджувалося, що хтось із команди Свіфт побачив книгу Ла Дарт і вирішив відтворити "атмосферу та дизайн книги", повідомляє The Daily Mail. У скарзі стверджувалося, що обидві роботи не тільки мають однакову назву, але кожна з них є "спогадом про минулі роки, увічненим у поєднанні письмових та образотворчих компонентів".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На Тейлор Свіфт подали до суду на мільйон доларів через книгу "Коханець" 2019 року
На Тейлор Свіфт подали до суду на мільйон доларів через книгу "Коханець" 2019 року

Автори пісень Шон Холл та Натан Батлер заявили, що Свіфт використала рядки з їх пісні 2001 року "Playas Gon' Play", яку виконав жіночий гурт 3LW. Позов, який було вперше подано у 2017 році, було відхилено, але знову відкрито за апеляцією.

У свідченнях під присягою Свіфт заперечував крадіжку текстів пісень.

"До того часу, поки я не дізналася про позов позивачів у 2017 році, я ніколи не чула пісню "Playas Gon' Play" і ніколи не чула ні про цю пісню, ні про групу 3LW, - сказала вона у свідченнях. - Жоден з компакт-дисків, які я слухала у дитинстві чи пізніше, не належав 3LW."

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт у спокусливій білизні стала першою жінкою, відзначеною премією Brits Award.

Раніше повідомляли, що подруга Тейлор Свіфт Селена Гомес готується вперше стати мамою.