Акторка, учасниця студії "Жіночий квартал" та зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару підтримує зв'язок з шанувальниками свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

Не так давно Ірина повернулась до дому та одразу взяла участь у благодійних заходах разом з іншими акторами. А нещодавно вона запустила власний YouTube каналу, який називається "Сопонару TV".

На ньому вийшов перший випуск шоу "Передай Зеленському".

Ірина розповіла, що назвала його так після того, як Володимир Олександрович став президентом, їй в дірект стали відправляти повідомлення типу, передай Зеленському, що на бульварі Шевченка немає води.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

А щоб привернути увагу до свого каналу, зірка опублікувала архівне чорно-біле фото та пошуткувала, що йому вже 100 років. На світлині Ірина у чорній сукні зі стрижкою каре тримає в руках мобільний телефон.

"А це я в @rentabrand , роблю вигляд ніби не бачу, що мене фотографує подруга🖤 Фото зроблено 100 років тому, але ще тоді, саме в цю мить, я підписалася на ютуб канал SoponaruTV. І Вас запрошую", - написала зірка

В коментарях шанувальники написали, що для 100 років актриса має гарний вигляд, та попросили показати фото 200-річної давнини.

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії і передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам "