Незабаром починається новий навчальний рік і батьки зіткнуться з навчанням своїх дітей під час війни.

Мабуть, найважче доведеться батькам першокласників та студентів першого курсу. У цьому човні опинився і телеведучий Олександр Педан.

Протягом двох місяців щотижня на YouTube-каналі Олександра Педана виходили випуски освітнього тревелу "УніверCheck". Свій проєкт телеведучий разом із 17-річною дочкою Лєрою записали восени. Вони здійснили тур університетами України, щоб допомогти Валерії та іншим абітурієнтам визначитися, куди вступати. Проєкт завершився, НМТ здали, настав час обирати вуз.

Олександр Педан з донькою Лєрою, Київ. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою, Київ. Фото: пресслужба Нового каналу

"Я не підказую доньці" , - заявив Олександр Педан у YouTube-проєкті "Розмова". - Єдине, як батько, кажу їй таке. У мене не було студентських років, я тоді займався КВК. Також не зміг вступити до Києва до Карпенка-Карого, тому що батьки сказали: "Ми не тягнемо, тому, будь ласка, Хмельницький національний університет". Він біля будинку, так що не потрібно було думати про житло. Я там вчився, перевівся на бюджет. Для батьків було все супер. їх не звинувачую. Третій син у сім'ї, все розумію. Але своїм дітям хочу дати більше можливостей. Мені здається, так круто вчитися в іншому місті, так круто мати студентську тусу. Мені цього не вистачало."

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Завітавши до 12 університетів у різних куточках нашої країни, донька ведучого проєкту Improv Live Show, новий сезон якого восени покаже Новий канал, Лєра обрала два фаворити. Найбільше дівчині сподобалися Києво-Могилянська академія та Львівська політехніка.

Олександр Педан з донькою Лєрою, Маріуполь. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою, Маріуполь. Фото: пресслужба Нового каналу

"Я не хочу, щоб вона була придатком Педана. Педан - версія 2.0. Ні! Вона Валерія Педан! Вона зовсім інша. Вона офігенна в кадрі, у неї класний склад розуму, я її поважаю, я нею пишаюся, у неї дуже великі перспективи І я хочу, щоб у неї було своє повноцінне життя, - ділиться телеведучий. - Напевно, я за Львів. Не хочу, щоб вона стала "класичною" киянкою. Це не міф, до речі, я бачив багатьох киян, яким діставалось від батьків житло і так далі... Буває по-різному, звичайно, але люди повинні працювати, повинні прагнути, ставити ціль, досягати її, тому я хочу, щоб моя дитина була самостійною. Але, з іншого боку, я хочу, щоб у неї було своє життя."

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що легендарний ведучий шоу "Підйом" та друг Сергія Притули вчить цьому дитину під час війни.

Раніше ми повідомляли, що грошей у Олександра Педана вистачить лише півроку, роботи більше немає: "У Києві дорого".