Український співак Коля Сєрга зараз захищає нашу країну на передовій, але всім нам він запам'ятався після шоу "Орел і Решка" та "Фабрики зірок".

Наразі в ефірі телеканалу "Київ" знаменитість розповів, що таке справжня українська ідентифікація і чи має мова до цього першочергове відношення.

Коля Сєрга. Фото: екран youtube
Коля Сєрга. Фото: екран youtube

"Одна з головних ознак - це звичайно мова зараз. Тому що зараз дуже важливо відкреслитись від росії. Коли ми вирізаємо цю пухлину, ми вирізаємо все. Як буде в майбутньому - невідомо, може ми повернемо щось, що вирізали, покопаємось у смітті. Але зараз відрізаємо все. Цей вибір і є ознакою того, що ти на одному пульсі з тим, що відбувається в Україні" , - ділиться Сєрга.

Але, незважаючи на це, Микола також переконаний, що важливіша дія, те, що ти робиш зараз для перемоги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Якщо ти нічого не робиш, навіть якщо ти спілкуєшся українською мовою, то якось не дуже українець".

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Сєрга не заперечує, що раніше він був російськомовним. І не лише у побуті, а й взагалі. Для нього був дуже важким цей перехід, адже він має дуже багато російської мови у творчості.

Виконавець зазначає, що має багато матеріалу, який він так і не встиг випустити. Він приніс це в жертву, зробивши свідомий вибір.

"Я дуже багато вагався. У перші місяці я захищав російську культуру, мову і все одно я розумію, що коли я захищав їх, я захищав свою творчість. А зараз я зробив цей перехід. Змінилося багато в голові та в оточенні."

Нагадаємо, що Коля Серга розповів, які дивовижні речі часом трапляються на передовій.

Раніше ми повідомляли, що Коля Серга з "Орел і Решка" позбавився злісних росіян одним махом.