Шоу "Орел і решка" вже який сезон є одним із улюблених проєктів для українців. Можливість побачити багато країн, не встаючи з дивану, а також побудувати маршрут майбутніх подорожей особливо не напружуючись – це можливості, які дарує шоу.

Але за шторками ідеальної роботи і те, що може коштувати життя. Про це розповіла експідопічна Потапа Мішель Андраде.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Популярна співачка та ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) зізналася, до чого призвела перевтома.

Нові країни, екстремальні пригоди, незабутні знайомства — це невід'ємна частина роботи провідних тревел-шоу "Орел і Решка" на Новому каналі. Як і безсонні ночі, виснажливі перельоти та цілодобові зйомки. Про наслідки перевтоми розповіла співачка та ведуча сезону "Земляни" Michelle Andrade.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Найчастіше, якщо я приходжу на зйомки втомлена, ще можу щось робити. Але іноді буваю настільки без сил, що коли посміхаюся, тремтять губи. Влітку, коли ми вже поверталися зі зйомки, у мене щось трапилося з тиском". Прокинулася в літаку від того, що без дихання, - зізналася Мішель. - Розплющую очі - все темно, я нічого не бачу. І не можу дихати! Дихай! Все буде добре!" Стало попускати, тільки коли нарешті побачила зірочки в ілюмінаторі."

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Тепер ведуча тревел-шоу на Новому каналі завжди бере із собою в дорогу вітаміни, які допомагають її організму справлятися з робочими навантаженнями. А ще навчилася розслаблятися: може послухати музику, відійти на п'ять хвилин, прийти до тями і працювати далі. Кидати "Орел і Решку" Андраде не збирається, адже хоч би як було важко в поїздках, воно того варте.

Нагадаємо, що експідопічна Потапа Мішель Андраде потрусила дупцею перед "татком".

Раніше ми повідомляли, що ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде у спокусливому вбранні натякнула на новий роман.