Популярний український співак Артем Пивоваров, під чий хіт "Дежавю" танцювала навіть сама Ольга Бузова у TikTok, давно розбурхує уми та фантазії українських дівчат.

Не всі його шанувальниці знають і про вправні золоті ручки виконавця, але він розкрив цю таємницю перед Лесею Нікітюк на шоу "Хто зверху".

Леся та Артем зійшлися віч-на-віч у конкурсі "Правда/брехня" в якому перед учасниками стоїть завдання заплутати суперника своєю історією, щоб опонент не зміг зрозуміти, правда це чи ні.

Пивоваров вирішив згадати про своє медичне минуле.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Я вступив до медичного коледжу, у нас була практика. Ми пішли в морг і я кажу "А можна я розрізатиму людину, яка знаходилася на столі?". Чи робив я розріз?" , - запитав суперник Нікітюк.

Леся зазначила, що хлопець не вперше на шоу "Хто зверху", і вона особисто розповідала глядачам, що він був медиком, а потім став артистом. Тому вона впевнена, що ця розповідь правдива.

Капітан жіночої команди не прогадала, а сам Пивоваров у такий спосіб подарував дівчаткам один бал.

Нагадаємо, що Артем Пивоваров готовий "продати" статуетку від премії "YUNA", щоб урятувати життя бійцям.

Раніше ми повідомляли, що Артем Пивоваров та Kalush вразили українців спільною атмосферною роботою.

Також стало відомо, що Артем Пивоваров виклав "фанатку" з голими грудьми і без трусів - є що сказати.