Зовсім скоро настане золота осінь, яка принесе не лише дощі, епідемію грипу та депресивний настрій, а й повернення улюблених телешоу, які були припинені через повномасштабне військове вторгнення.

І поки українці чекають на "МастерШеф" та Холостяк", Григорій Решетник продовжує спілкуватися з українськими знаменитостями про те, що для них змінила війна.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

27 серпня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде чотирнадцятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу особистими подробицями життя в реаліях війни поділиться відома тренерка, експертка проєкту «Щасливі за сім днів» Марина Боржемська. Як війна відобразилася на житті жінки? І невже вона знову зблизилася з В’ячеславом Узелковим?

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Марина Боржемська народилася у місті Вінниця. Працювала фітнес-тренером та викладала силовий фітнес і пілатес. Розробила авторську систему тренувань з післяпологової реабілітації. З 2012 року веде персональні тренування. Пізніше Марина стала тренеркою "Зважені та щасливі". Зараз Марина є експерткою нового проєкту – "Щасливі за сім днів", який повернеться в ефір вже 28 серпня о 19:50. Разом з колегами – Надією Матвєєвою та Андрієм Жельветро – Марина допомагає героїням пережити буремні часи, змінитися ззовні й здобути внутрішню силу на шляху до свого щастя.

Боржемська виховує двох дітей: Роберта та Олівію. З їхнім батьком – В’ячеславом Узелковим – жінка розлучилася.

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

Що пережила Марина Боржемська в момент удару по рідній Вінниці? Кого назавжди втратила та невже лишилася без нічого? І сенсаційно – хто ж став її опорою у цей складний час? Не пропустіть усі подробиці у суботу о 9:30 у проєкті "Як ти?"

Напомним, что Марина Боржемська "кинула" дітей в Ізраїлі, влаштувавши справжнє випробування.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська показала, як виглядали її діти до війни.