Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 570 тисяч людей.

Зараз вона поділилася знімком, який було зроблено ще до війни, до того, як російські окупанти вторглися на територію нашої країни, вбили сотні мирних мешканців та зруйнували тисячі будівель – як житлових будинків, так і шкіл, лікарень тощо. Марина Боржемська пише, що фотографія осіння, зроблена зі своїми дітьми.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Звичайно, найважливіше – щоб дітки та близькі були поруч. Наша позиція була завжди стабільна. Обійміть своїх рідних, зателефонуйте близьким❤️", - пише Марина Боржемська.

Вони сидять на сходах, які підсвічуються з двох сторін. Найменша знизу, далі йде її син і вже під кінець Марина, відсунувшись трохи вбік, щоб її теж було видно в кадрі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Наші добрі, щасливі. Обіймаю Вас міцно, міцно і все буде Україна", "Дітки – це наше все, найдорожче та найкраще", "Ви на цьому фото такі сонячні, залишайтеся такими завжди", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська перейнялася гордістю за Машу Єфросинину, яка робить все заради перемоги над ворогом: "Борець"

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська згадала про боротьбу Тараса Шевченка та Івана Франка: почалося ще тоді

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла про найголовніший страх - втратити дітей від колишнього Узєлкова: "Серце обливається кров'ю"