Відома українська співачка Оля Полякова активно веде власний блог у соціальних мережах. Вона спілкується з шанувальниками у instagram та youtube. Її акаунт instagram нараховує майже 3 млн підписників. А після нещодавнього скандалу з українською мовою, вона вирішила виправити ситуацію та підтягнути знання з української мови

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Після повернення в Україну Оля разом з подругою Машею Єфросиніною вирішили відновити свою програму "Дорослі дівчата". Як вони спершу розповіли глядачам, ведучі знають українську мову, проте вони не уявляють, як будуть розказувати про різні подробиці свого життя українською.

За такі слова вони нарвались на критику, після чого Оля вирішила взятися за українську мову. А нещодавно вона організувала мовний ринг зі знання мови з Дашею Астаф'євою на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Ну що, ми розпочали вчити українську - весело, голосно і всі разом! Сьогодні зійшлася на мовному рингу з Дашею Астаф'євою, де ми вкотре довели, що українки не тільки найрозумніші, найвеселіші, але й найгарніші, боже, я в цьому впевнена!💞Досить боятися говорити українською! Розминайте язики та приєднуйтеся, будемо вчити нашу, рідну, відтепер щотижня", написала Полякова на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як виявилось, Даша не лише модель та співачка, а ще добре знає українську мову й не тільки. На рингу вона явно "поклала на лопатки" знаннями Олю. Полякова, як завжди, не соромлячись, любляче промовила на адресу Даші:

"Ах ти ж, коза"

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"

Нагадаємо, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"