Королева реаліті-шоу Кім Кардаш'ян вилила свої вбивчі вигини в обтягувальному чорному вбранні, яке ледве могло вмістити її пишне тіло.

Дану публікацію Кім Кардашьян на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

У середу (24 серпня) світська левиця влаштувала чудовий показ для соціальних мереж із розпеченим поглядом, який міг би зламати датчики температури.

41-річна зірка Кардаш'ян вирішила відмовитися від ліфчика і вибрати вбрання, що обтягує, яке підкреслювало її соковиті форми.

Кім вилила свої вбивчі вигини, але вона, можливо, ризикувала збоєм гардеробу, оскільки він міг тріснути будь-якої миті.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Зірка реаліті-шоу влаштувала бурю перед камерою біля гігантської шафи для сумок, але, хоч би як вражала її сумочка, саме Кім затьмарила все.

Скрін сторіс Кім Кардашьян
Скрін сторіс Кім Кардашьян

Вона виглядала впевнено, як завжди, коли вона опустилася на коліна та виставила напоказ свою знамениту попу. Це означало, що модниця змогла продемонструвати світові свою культову фігуру у вигляді пісочного годинника.

Мама чотирьох дітей ідеально доповнила свій образ парою чорного взуття на підборах із синьою основою.

Кім також хизувалась своєю новою блідо-русою зачіскою, але вирішила прибрати її за голову.

У відділі аксесуарів вона тримала речі стримано, за винятком пари стильних сонцезахисних окулярів та крихітної чорної сумочки.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян у "голому" бікіні широко розсунула ноги і стала в сміливу позу.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян підшофе влаштувала пікантний показ на дні народження Кайлі Дженнер.