Кендал Дженнер вразила шанувальників у соцмережі, виставивши напоказ своє обпікаюче тіло в бікіні, загоряючи разом зі своїм вихованцем.

Відповідну публікацію Кендалл Дженнер розмістила на своїй сторінці у Instagram.

У нещодавньому оновленні Instagram 26-річна модель вразила шанувальників, поділившись трьома фотографіями себе у крихітному коричневому бікіні, рекламуючи свій бренд текіли 818.

Позуючи поряд з пляшкою алкогольного напою, Кендалл, здавалося, спітніла, гріючись на сонці на однотонному смугастому пляжному рушнику поряд зі своїм домашнім улюбленцем.

Скрін посту Кендалл Дженнер в Instagram
Скрін посту Кендалл Дженнер в Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Демонструючи свій відточений у тренажерному залі прес, Кендал захистила обличчя від сонця кепкою зі своєї лінійки товарів Camp 818.

Кендал носила темні сонцезахисні окуляри під кепкою, зав'язуючи свої фірмові темні локони в невеликий пучок на потилиці.

Свій образ вона завершила манікюром та золотим намистом із підвіскою.

До останнього повідомлення Кендалла швидко приєдналася безліч її онлайн-шанувальників.

Зірка Кардаш'ян може похвалитися неймовірними 254 мільйонами підписників у Instagram, і багато хто стікається, щоб похвалити її «ідеальні» та «красиві» знімки.

Один фанат написав: "Ти тааак красива", а інший пожартував: "Допоможіть 911".

Тим часом третій фанат прокоментував: "Bodyyyy".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кайлі Дженнер без спідньої білизни змусила відвисати щелепи у прозорому платні.

Нагадаємо, Кендал Дженнер без макіяжу сміливо показала свою натуральну зовнішність.