Володимир Дантес поділився кількома кадрами, які потраплять до його наступного кліпу на пісню про біженців.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої вже не вперше фокусує увагу виключно на повномасштабній війні проти рашистів у своїй творчості. І цього разу він показав українців, які були змушені втекти від російської агресії до Європи – Польщі, Німеччини, Угорщини та інших країн.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Відомий український виконавець, телеведучий та колишній тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за його життям стежать понад 700 тисяч людей.

"We are not refugees. Ми – українці, і всі coming back soon. Трек "Not A Refugee" на музичних майданчиках з'явиться вже 2 вересня", - йдеться у відео.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Можна помітити там навіть Машу Єфросиніна та інших його друзів, знайомих, включаючи навіть колишню дружину нинішнього хлопця Наді Дорофєєву Дашу.

Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram
Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram

"Нарешті я в кліпі!", "І справді, скільки планів було в новий рік. Чекаємо", "Кайф, обожнюю, красень, найкращий, завжди справжній", "Добре, особливо приємно бачити Дашу у кліпі", "Володимир і його голос - класні! Дівчата - класні! Песик і морожко - класні!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, колишній Дорофєєвий Дантес розсекретив значення свого тату

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес згадав роки прожиті в Харкові і перше кохання: "Краще місто"

Знай.ua писав, Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою вперше показав жінку на своїй кухні