Шестиразовий рекордсмен України, фридайвер світового класу та блогер Андрій Хветкевич активно розвиває власний блог в мережі instagram. За подробицями його професійного та особистого життя спостерігає 1 млн підписників

Скрін, Instagram Хветкевич
Скрін, Instagram Хветкевич

Як відомо, підприємець і спортсмен Андрій Хветкевич прийшов на проєкт "Холостяка" у другому сезоні. Він мав намір дійти до фіналу і вибороти серце Злати Огнєвіч. Однак він вибув з проєкту. Можливо, це й на краще. Тому, що, невідомо, що було б, якби Злата обрала Андрія.

Варто зазначити, що не всі шанувальники радісно сприйняли таку новину, за першу добу сторінку Андрія покинули 100 тисяч підписників. А співачка Злата Огнєвич привітала колишнього потенційного нареченого. До речі, обличчя свого обранця Хветкевич довгий час приховував.

А нещодавно, з нагоди дня народження свого бойфренда, колумбійця Феліпе, він вирішив опублікувати їх спільне фото на своїй сторінці. На світлині вони обидва лише в плавках стоять перед входом у будинок.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"З Днем народження, Феліпе. Дякую, що показав мені, як кохати і бути коханим. Люблю тебе", - підписав фото Хветкевич.

У коментарях Злата Огнєвич подарувала їм квіточки та назвала їх котиками.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників цікавим фото в соціальній мережі.