Знаменита українська співачка Настя Каменських вирушила до місць, де лютували російські війська, щоб підтримати тих, хто пережив жахи окупації. Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських, яка нещодавно повернулася в Україну, вирушила в околиці Бучі, де лютували російські окупанти. Зірка вирішила відвідати сім'ї, які пережили окупацію, вислухати їхні історії та підтримати.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

"Побувала в Микуличах, де зустрілася з сім'ями, що пережили страшні дні окупації. Їхні історії змушують повірити в силу людського духу, адже, незважаючи ні на що, під постійними обстрілами, ці люди робили все можливе, щоб допомогти своїм ближнім. І зараз, після всього пережитого, вони знаходять у собі сили посміхатися та жити далі”, - розповіла про поїздку зірка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Настя Каменських роздала гуманітарну допомогу людям, забезпечивши їх всім чого вони гостро потребували і зробила зворушливий відеозвіт своїх добрих справ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських поділилася теплими спогадами, які подарувала їй Україна: "Переживала різні часи".

Також наш портал інформував, Настя Каменських, після повернення в Україну, засумувала за Потапом і вирішила, що тепер "самий час": "Ще більше знайомитись".

Крім того, наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".