Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач став "оператором" легендарного HIMARS та розкрив секрет "бавовни" у тимчасово окупованому Криму. Кумедний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Ткач - неймовірно харизматичний гуморист та майстер перевтілення, адже може вжитися в будь-яку роль - від пересічного українця до, наприклад, Кім Чен Ина. Цього разу він порадував українців новим роликом, у якому відіграв незвичайну роль – оператора HIMARS Юрія.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

"Перед нами звичайний двір поряд із типовою київською багатоповерхівкою. А це вже зовсім незвичайний місцевий житель. Знайомтеся, Юрію. Саме він запустив ракету, яка знищила 11 літаків на аеродромі у Криму", - йдеться у вступі відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У відео Юрій розкрив таємницю "бавовни" у Криму та розповів, як можна дістати до півострова навіть без далекобійних ракет, які обіцяють передати США.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".