Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма показав своїх батьків та здивував періодом, скільки вони живуть разом.

Він часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей зі США, куди він вибрався в перші миті повномасштабної війни.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

"50 років разом... неймовірний приклад для кількох поколінь. Скільки історій, розмов, подій... Дякую, що підтримували мене у всьому і витрачали на танці гроші, яких не було...", - пише Влад Яма у публікації.

Згодом він додав, що вони планували святкувати цей день разом, на Бірючому острові, проте через війну вони змушені відмовитися від цієї ідеї.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

"Прекрасні батьки та гарні люди!", "Приємно дивитися, які красиві люди", "Бажаю їм здоров'я та відсвяткувати ще багато ювілеїв разом!", "Навіть теплом повіяло на душі та мурашки по тілу. Такі історії надихають", "50 років ви прожили разом, і ми раді привітати вас із золотим весіллям!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма пояснив, чому він сидить у США: "Все для перемоги"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Танці зі зірками" та подруга Влада Ями Тетяна Денисова обрала росію та вилетіла зі списків: "Вирізали скрізь"

Знай.ua писав, Влад Яма з "Танців з зірками" після чергової публікації нарвався на хейт передплатників: "Змоталися, так і сидите тихо в Штатах"