Телезірка та тренерка Марина Боржемська, відома українцям з шоу "Зважені та щасливі" стала гостею Григорія Решетника у проекті "Як ти?".

Нещодавно вона повернулася з Ізраїлю, де стала тіткою малюка Бенджаміна, якого народила її молодша сестра Емілія.

Війна примирила багато пар, які розійшлися раніше. Чи торкнулося це сім'ю Боржемської та Узєлкова? Про їхні стосунки Марина наважилася розповісти всій Україні.

В'ячеслав Узєлков і Марина Боржемська. Фото: TV.UA
В'ячеслав Узєлков і Марина Боржемська. Фото: TV.UA
В'ячеслав Узєлков і Марина Боржемська. Фото: TV.UA

"Він подзвонив через кілька днів після початку війни Роберту (син Марини і В'ячеслава, прим.ред.), запитав, чи у нас все добре. Після цього Слава подзвонив мені. Вперше напевно за весь цей час, що ми розлучені, ми поговорили, як дорослі люди. Він запитав, чи потрібна мені допомога. Наші будинки знаходяться дуже близько, ми живемо в одному районі" , - ділиться українська красуня.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До 24 лютого Узєлков з дітьми бачився у свята, якщо він хотів привітати, то він приходив, вітав і йшов. Вони бачилися дуже рідко. Під час війни В'ячеслав спробував налагодити спілкування з дітьми та створив групу у Вайбері, де були він, Роберт та Олівія (донька Узєлкова та Боржемської). Узєлков кликав дітей розважатися в басейні, на що Робрет йому відповів, що зараз розваги не доречні, адже йде війна.

Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua
Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua

"Наші добрі стосунки проіснували не довго. Вони рідко дуже перепсуються (Узєлков з дітьми, прим.ред.). Вони звикли бути без тата і вони його не потребують. Слава каже, що я винна, що я налаштувала дітей... Я навпаки, деякий час виправдовувала його перед ними, просила зрозуміти і дати йому час... Напевно, якась його агресія щодо мене їх лякає, не дає нормального розвитку, але це їхній батько і назавжди їм залишиться... Роберт сказав, що вже нема за що чіплятися і йому нецікаво з ним проводити час. Вони попросили, щоб я більше не намагалася їх просити зустрічатися з ним...", - розповіла Боржемська.

Нагадаємо, що Марина Боржемська "кинула" дітей в Ізраїлі, влаштувавши справжнє випробування.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська показала, як виглядали її діти до війни.