Голлівудська сенсація Кіану Рівз залишив місцевих жителів Нортгемптоншира абсолютно приголомшеними, коли він зайшов у місцевий паб на пізню нічну «п'яну вечерю» у селі.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Актор Матриці увійшов до The Fox and Hounds у Чарвелтоні увечері, де він щасливо поспілкувався з відвідувачами та позував для фотографій.

Хазяїн будинку Денні Рікс сказав, що йому довелося зробити подвійний дубль, коли кінозірка увійшла і сіла за стіл з шістьма іншими людьми.

На перше 57-річний чоловік з'їв вегетаріанський салат «Цезар», а потім основне блюдо з фалафеля, запивши його «декількома подвійними віскі».

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кіану Рівз з Голлівуду приголомшив клієнтів у пабі (Зображення: Twitter)
Кіану Рівз з Голлівуду приголомшив клієнтів у пабі (Зображення: Twitter)

Денні сказав: «Це було дивно. Коли він увійшов, мені довелося двічі замислитись, бо я не міг повірити своїм очам. Я подумав: «Цей хлопець дуже схожий на Кіану Рівза». Він сів із шістьма іншими телевізійниками, я не міг до ладу почути, що вони обговорювали, але все про зйомки та сценарії. Він був просто милий, приземлений хлопець і був дуже милий з усіма. Все добре, що ви могли б подумати про нього, було правдою. Він стояв і фотографував клієнтів та персонал. Для нього не було нічого зайвого, він знайшов багато часу, щоб побалакати з усіма. Він мав салат «Цезар» і страву з фалафелем, а також він випив досить багато подвійного віскі. Йому напевно подобається його віскі. Нам вдалося залишатися професійними до кінця його візиту, але, звісно, ​​ми мали сфотографуватися з ним. Не щодня голлівудська зірка заходить у паб. Це зробило вечір для всіх. Він був таким класним хлопцем і чарівним».

Люди зізналися, що Кіану Рівз зробив їхній вечір (Зображення: Twitter)
Люди зізналися, що Кіану Рівз зробив їхній вечір (Зображення: Twitter)

Канадець був у цьому районі, знімаючи документальний фільм про переможний чемпіонат Формули-1 Brawn GP у 2009 році.

Рівз зіграє головну роль у фільмі «Джон Вік 4», який має вийти у 2023 році.

Як раніше повідомляв портал "Знай", приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".

Нагадаємо, Сандра Буллок несподівано підігріла чутки про роман із Кіаном Рівзом.