У четвер, 25 серпня, Кім Кардаш'ян вразила своїх передплатників у Instagram, одягнувши купальник з диким вирізом та зашнуровані туфлі на підборах.

"🌪 " , — підписала колишня Каньє Веста карусель із семи слайдів, на якій вона демонструє ультрасексуальне вбрання відповідно до її нової естетики "майбутньої інопланетної Барбі".

Кім Кардаш'ян та Періс Хілтон (Зображення SplashNews)
Кім Кардаш'ян та Періс Хілтон (Зображення SplashNews)

Для спекотних знімків 41-річна Кардаш'ян одягла комбінезон сріблястого кольору з металевим відтінком (схожий на монокіні Skims за 108 доларів), який трохи підсвічував груди і демонстрував її твердий, як камінь прес.

На її ногах - і до самих стегон - були срібні туфлі на шпильці з ремінцями.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

У справжньому стилі Кардаш'ян, реаліті-зірка завершила свій образ гігантськими хромованими сонцезахисними окулярами, які залишили відкритими лише її ніс та ідеально пухкі надуті губи.

Для нічної фотосесії, яку сфотографувала користувач Instagram indiana420bitch, мати чотирьох дітей спокусливо позувала у своєму мінівені Maybach вартістю 400 000 доларів, який пофарбований у той самий "примарно-сірий" відтінок, що і її Lamborghini Urus і Rolls-Roy.

Насправді, красуня-магнат подбала про те, щоб нагадати своїм передплатникам, що вона "назавжди та дівчина", допомогою закулісного відео зі зйомок у срібному купальнику.

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян у "голому" бікіні широко розсунула ноги і стала у сміливу позу.

Раніше ми повідомляли, що Кім Кардаш'ян розлучилася з Пітом Девідсом швидше, ніж з Каньє Вестом: роз'їхалися різними континентами.